Neumorni festival

srp 21, 2013 by

Neumorni festival

Tradicionalna kajakaška gungula obilježila je završni dan još jednog festivala Vanka Regule. Događaj koji iz godine u godinu pokazuje svima koji to žele vidjeti kako se stvara brand od nekad nevažnog i neozbiljnog događanja koje je u svojoj biti to i ostalo.

Ali danas je to neozbiljno događanje za koje se zna širom planeta, koje je steklo svoj zvjezdani status i još uvijek traje, dok su mnoga slična već odavno zaboravljena. Kako samim svojim upornim trajanjem festival ne bi postao dosadan brinu se brojni entuzijasti i kreativci na čelu sa Ivom Ljubetićem Štekom, koji neumorno smišljaju nove discipline, promoviraju nove trendove, animiraju mnoštvo natjecatelja na sudjelovanje ma kako bolno bilo i održavaju tempo sporta, filmova i glazbe koji kulminira subotnjom večeri. Nedjelja je rezervirana za one koji uspiju preživjeti i ostalo im je dovoljno snage ili ludosti da se okušaju u završnoj iscrpljujućoj trci kajacima.

Godine stižu i promiču, vlade se smjenjuju, unije se proširuju, optimizam raste i pada, brige dolaze i odlaze ali Vanka Regule ostaje – i Stivan mu je na tome zahvalan!

 

Related Posts

Share This

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)