Nova knjiga

svi 5, 2012 by

Nova knjiga

U Zagrebu se u ponedjeljak 18. travnja u 20:00 sati u knjižnici Bogdan Ogrizović održava predstavljanje knjige stivanskog književnika Dražena Katunarića : Infernet i drugi tekstovi : Eseji & kratke priče & putopisi.

Kroz zanimljivu zbirku tekstova vodit će vas Žarko Paić, Zdravko Zima, Goran Matović i sam autor, a prigodno je da se događaj odvija u Tjednu dobre knjige, koji traje od 14. – 20. travnja i obilježava se brojnim sličnim priredbama.

Katunarić je zreo i plodan autor čiji raspon pisanja seže od poezije, preko eseja i putopisa sve do romana i u svakoj književnoj disciplini suvereno vlada pisanom riječi.

Veliko priznanje, uz brojna dosadašnja bilo je i prošlogodišnje gostovanje na 13. Festivalu poezije: VOIX DE LA MEDITERRANEE u gradiću Lodeve u Francuskoj. Na ovom kvalitetnom i originalnom pjesničkom i umjetničkom okupljanju pod pokroviteljstvom UNESCO-a Katunarić je bio jedini predstavnik Hrvatske.

Više o ovom zanimljivom događanju saznajte na www.voixdelamediterranee.com a ako ste u Zagrebu u ponedjeljak bit će nam drago da nazočite predstavljanju Inferneta.

Related Posts

Share This