Asti sto

svi 5, 2012 by

Asti sto

” ASTI STO” naziv je izložbe koja od ove subote stoluje u polivalentnoj sutivanskoj dvorani Sokolana na Bunti. Marin Burić (vlasnik eksponata) i Ivan Moro glavni su inicijatori ovog sportsko – kulturnog događanja, a onda im se pridružila Torcida Brač i eto fešte.Čim netko zadnjih godinu dana u društvu izusti riječ STO asocijacija se budi na nezaboravnu proslavu rođendana za prvih sto godina najdražega kluba.

Kao što svi već znate proslava traje tijekom cijele godine pa se ni nemojte čuditi što je baš nekoliko “pacijenata” , baš sada , za ovaj happening izabrala baš Sutivan pod sloganom “Što je i normalno” . Izložba je tijekom veljače i ožujka krasila splitsku gradsku vijećnicu ,da bi tijekom svibnja (kao nagrada bakljadi na zidinama i slici koja je obašla svijet) bila predstavljena i u Dubrovniku.

Vjerovali ili ne kompletan postav izložbe od ove subote biti će prezentiran Bračanima i njihovim gostima pa se i Vi pozivate da kroz izložene eksponate zajedno prošećemo prvim Hajdukovim stoljećem. Otvorenje izložbe je zakazano za 19.30 h gdje organizatori očekuju i neka poznata imena, a iste i tijekom narednih večeri biti će upriličeno prikazivanje dokumentaraca i velikih Hajdukovih, kako ono užamo reći, povijesnih utakmica, a brojne posjetitelje čekaju i poneka iznenađenja.

Ne zaboravite da se cijela ova manifestacija odvija u tjednu užežin revijalne utakmice između Hajduka i Barcelone. (tekst: Ivica Roić, preuzeto sa braconline.com)

Hajduk u Sutivanu 100 godina

 

Related Posts

Share This