Utrka 1000 otoka u Stonu

svi 5, 2012 by

Utrka 1000 otoka u Stonu

Udruga „Crno bili svit“ iz Sutivana sa svojim planetarno poznatim projektom: UTRKA 1000 OTOKA, pozvana je kao gost na pilot izdanje međunarodnog gastronomskog filmskog festivala KINOOKUS Kinookus Stonkoji će se održati u Stonu od 16.-19. rujna.

Trkači na duge staze predstavit će svoj projekt domaćoj i stranoj publici, vodit će reportažno edukativnu radionicu za djecu: STONSKA VIDEO KRONIKA,revijalno će se prikazati epizode koje su snimili u Dubrovačko-neretvanskoj županiji (Lastovo, Mljet i Korčula) a najvažnije dolazi na kraju:

Dugootočka epizoda utrke 1000 otoka – TILAGUSOVI ZVONČIĆI uvrštena je u međunarodnu natjecateljsku konkurenciju i prikazat će se kao jedini hrvatski film u kategoriji dugometražnih filmova u društvu vrhunskih dokumentarnih dostignuća iz Amerike, Francuske, Norveške, Latvije, Indije i Italije.

Originalni koncept ovog otočkog volonterskog „no-budget“ sportsko-putopisnog serijala prepoznat je nakon brojnih projekcija u Hrvatskoj i ovo mu je prvo veliko međunarodno priznanje koje mu otvara vrata prema internacionalnoj publici.

Partneri stonskog festivala su Bologna film festival, Sarajevo film festival i Berlin film festival, a više o ovom zanimljivom i vrijednom projektu saznajte na njihovim stranicamawww.kinookus.com.hr

Utrka 1000 otoka u Stonu na Kinookusu

Related Posts

Share This