Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted on velj 3, 2014

Poziv čakavcima

Poziv čakavcima

NATJEČAJ ZA NAJBOLJU HUMORESKU

Udruga Čakavski jazik  u suradnji s emisijom Kad se smijah tad i bijah HR Radio Splita (urednik Mladen Vuković) raspisuje natječaj za najbolju humoresku (fjabu, facendu, glendu, ćehlicu, škerac, zgodu, anegdotu…) pisanu na čakavskom idiomu, mjesnom govoru iz cijele Dalmacije.

Šaljivi tekst treba biti dugačak najmanje 15, a najviše 60 autorskih redaka (3600 znakova) i šalje se na e-mail: dobrila.kuzmic@st.t-com.hr

Prosudbeno vijeće odabrat će najbolje humoreske, objaviti ih na našim Facebook stranicama, te u emisiji Kad se smijah tad i bijah (nedjeljom od 10 do 11 sati na HR Radio Splitu).

Rok slanja tekstova  je do konca veljače 2014., a najbolji radovi će biti predstavljena na Noći knjižnice 23. travnja 2014.u Gradskoj knjižnici Marka Marulića.

Ako na natječaj pristigne dovoljno kvalitetnih tekstova,tiskat će se i zbirka humoreski, koju ćemo predstaviti na jednoj od naših tribina. m Facebook stranicama, te u emisiji Kad se smijah tad i bijah (nedjeljom od 10 do 11 sati na HR Radio Splitu).
Rok slanja je do konca veljače 2014., a najbolji radovi će biti predstavljeni na Noći knjižnice 2. travnja 2014. u Gradskoj knjižnici Marka Marulića.
Ako na natječaj pristigne dovoljno kvalitetnih tekstova, tiskat će se i zbirka izabranih humoreski te predstaviti na našim tribinama.

Post a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)