Promoviramo nove nositelje prijelaznog pehara “PAMETAN, SPRETAN I SRETAN” kojeg svake godine dodjeljuje Narodna knjižnica Sutivan pobjednicima tradicionalnog “Zimskog kviza”.

I ove godine nakon lavovske borbe u kojoj su se ogledali dva tima sa po pet članova u raznovrsnim igrama spretnosti, ravnoteže, brzine, vizije, pantomime, slaganja riječi, asocijacija, prepoznavanja glazbe i naravno znanja, na pobjedničkom tronu bilo je mjesta samo za jednu ekipu.

Koristimo ujedno priliku da čitatelje ovih redaka iz drugih bračkih mjesta pozovemo na suradnju i međumjesni duel u spomenutim disciplinama. Ako ste jedan od spiritus movensa u vašem malom mistu i imate ekipu raspoloženu za igru javite se na mob. 098 167 9998, ili na kontakt mail na ovim stranicam da dogovorimo detalje. Čestitamo ovogodišnjim nositeljima!

Ujedno predstavljamo i sudionike i pobjednike “Zimske olimpijade”, spleta zabavnih i poučnih igara za mlađe članove knjižnice, kojih je ove godine bilo neuobičajeno malo, ali su zato bili srčani i fair play igrači!