Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Villa San Giovanni – Sutivan

Prodaja nekretnine u Sutivanu:

PROJEKT: Villa San Giovanni – Sutivan

FAZA: u izgradnji

Prodaje se građevna parcela sa izrađenom projektnom dokumentacijom i

započetom gradnjom prema projektu Arhitektonske radionice CENTAR d.o.o. Split,

projektant Vjekoslav Ivanišević

Villa San Giovanni Sutivan zamišljena je kao moderna i minimalistički uređena vila, na zemljištu od 3000m2, sa svim sadržajima koji joj daju takvo obilježje (fitnes, zatvorena garaža, sauna, bazen, lift, penthouse terasa, velike prostorije, prostorna intima, teniski teren, dječje igralište i dr.) Vila ima 550m2 bruto površine,od čega 400m2 zatvorenog dijela,a 150m2 zatvoreno-otvorenih terasa raspoređenih na nekoliko etaža.
Prva etaža je poluzatvorenog tipa, u njoj je smještena garaža, fitnes, sauna, strojarnica, kućna ostava, garderoba i sanitarni čvor. Druga etaža ili etaža prizemlja je etaža na kojoj je smještena kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, sanitarni čvor za goste te jedna soba sa garderobom i sanitarnim čvorom i vanjskim dijelom ispred nje. Vanjski bazen je u razini ove etaže i veliki dio vanjskog okoliša je na ovoj razini da se može ostvariti nesmetana komunikacija između unutarnjeg i vanjskog dijela. Treća etaža ili etaža prvog kata sadrži tri spavaće sobe, svaku sa svojom garderobom, sanitarnim čvorom, spavaćim dijelom i vanjskom terasom. Na ovoj etaži se nalazi i jedna zajednička otvorena terasa koja može biti zimski vrt. Četvrta etaža je velika otvorena terasa preko cijele kuće koja je osmišljena kao sunčalište sa jakuzzijem i barom. Sve četiri etaže spaja unutarnje stubište i lift.
Vila je zamišljena sa kliznim staklenim stjenkama da može biti otvorena u kompletu, tako da se stvori što ljepši ugođaj ljeti. Bazen koji je u razini prizemlja moderno je osmišljen, tako da se oko njega sa jedne strane nalazi drveno sunčalište, a sa druge strane umjetna plaža mediteranskog stila. Strana bazena između bazena i kuće tj. u podrumu predviđena je u staklu, tako da stvara poseban svjetlosni efekt u fitnes prostoriji. Vilu je projektirao jedan od najboljih hrvatskih arhitekata Vjekoslav Ivanišević. Što se tiče papira, građevinske dozvole i projekta sve je ishođeno i plaćeno tako da se odmah može započeti sa gradnjom.
Geografski položaj vile je na brdašcu sv. Roka u mjestu Sutivan na otoku Braču. Udaljenost od mora je približno 270m a obzirom na svoj položaj vila ima fantastičan pogled na more. Vila ima osiguranu intimu jer je sa tri strane okružuje poljoprivredno zemljišta zasađeno maslinicima na kojem je zabranjena gradnja, a sa četvrte vlastito zemljište od 10 000m2.

 

OPIS: SUTEREN – garaža, fitness centar, sauna PRIZEMLJE – kuhinjska blagovaonica, dnevni boravak, spavaća soba, WC 1. KAT – tri spavaće sobe sa kupatilima, zimski vrt 2. KAT – penthouse terasa Ukupna korisna stambena površina 550m2 na parceli od 3000m2 Dodatne pogodnosti: lift, vanjski bazen, tenis teren, dječje igralište

MOGUĆA KUPNJA U RAZNIM FAZAMA IZGRADNJE !

Kontaktirajte nas na tel.: 00 385 (0)95 199 2116

ili e-mail: villasangiovanni@sutivan

 

 

Tlocrti, presjeci i pročelja:

 

 

NOVO: Download cjelokupne brošure o projektu u .pdf formatu (80MB)

Download ukupne planske dokumentacije u .pdf formatu i fotografija:

 

istocno procelje juzno procelje kat podrum presjek prizemlje situacija sjeverno procelje zapadno procelje
povrsine
fotografije

 

Kontaktirajte nas na tel.: 00 385 (0)95 199 2116

ili e-mail: villasangiovanni@sutivan

 

3D vizualizacija zgrade: