021 630 173 pzsupetar@gmail.com

U Supetru će se 23. listopada održati “Poslovni uzlet Grada Supetra” program besplatnih edukacija namijenjenih poduzetnicima.

Na edukacijama se može saznati kako osnažiti poslovanje u proizvodnji i turizmu kroz korištenje EU fondova i klastering. Također, naučiti ćete kako napisati dobar projektni prijedlog te kako dobiti novac za energetsku učinkovitost i ruralni razvoj. Od HBOR-a ćete saznati kako i do povoljnih sredstava za ulaganje u turističke kapacitete. Projekt Poslovni uzlet pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj. Također, ovim projektom želi se omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine, na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske.

Popis tema radionica:

– Iskoristite EU fondove i osnažite proizvodnju i turizam u Dalmaciji – primjeri iz prakse (predavač: Krešimir Budiša)
– Povoljna sredstva za ulaganje u turističke kapacitete (predavač: DR.SC. Mira Krneta)
– Osuvremenite svoje poslovanje i saznajte kako do potrebnog Novca za energetsku učinkovitost (predavač: Dr. sc. Vesna Bukarica, Sunčana Matić i Filip Brkljača)
– Digitalni marketing u službi turizma – naučite kako povoljno oglašavati vaše turističke kapacitete na Googleu i Facebookub (predavač: Niki Dešković)
– EU sredstva za ruralni razvoj – unaprijedite svoje gospodarstvo novcem iz EU-a (predavač: Pomoćnica ministra poljoprivrede Davorka Hajduković)
– Kako napisati dobar projektni prijedlog – saznajte učinkovite metode za dobivanje EU fondova (Jelena Simić, Roman Marinović i Jurica Zorman)

(preuzeto sa http://www.braconline.com.hr)