Utrka 1000 otoka na Pjaci u 6

pro 20, 2013 by

Utrka 1000 otoka na Pjaci u 6

baner-1024x136

 

 

Udruga „Crno bili svit“ iz Sutivana sa svojim planetarno poznatim projektom: UTRKA 1000 OTOKA, pozvana je kao gost na adventski festival u Splitu “NA PJACI U 6”.

Nakon kratkog uvoda i upoznavanja javnosti s projektom održat će se projekcija jedne od najpopularnijih od 17 do sada snimljenih epizoda: TILAGUSOVI ZVONČIĆI, snimljene na Dugom otoku.

Dugootočka epizoda utrke 1000 otoka – TILAGUSOVI ZVONČIĆI prikazala se kao kao jedini hrvatski film u kategoriji dugometražnih filmova u društvu vrhunskih dokumentarnih dostignuća na gastro-festivalu KINOOKUS u Stonu, a također je predstavljala Hrvatsku na TOURFILM festivalu u Karlovy Vary, Češka 2012. godine.

Originalni koncept ovog otočkog volonterskog „no-budget“ sportsko-putopisnog serijala prepoznat je na brojnim projekcijama u Hrvatskoj i radosni smo što vas možemo pozvati na još jednu posebnu: u subotu 21. prosinca u 18:00 sati na splitskoj Pjaci, ispred Stare gradske vijećnice. 

Također, pogledajte u nedjelju 22. prosinca emisiju MORE na HTV-u i prilog o posjeti UTRKE 1000 OTOKA balearskom otoku Majorci.

split-utrka

Related Posts

Share This

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)