Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted on svi 15, 2012

1000 otoka na Reviji hrvatskog filma

1000 otoka na Reviji hrvatskog filma

Upravo smo saznali veliku vijest za sve učesnike, sudionike, obožavatelje i simpatizere Utrke 1000 otoka – dokumentarni serijal od dosadašnje četiri epizode (120′), između stodvadesetišest (126) na Reviju prijavljenih radova,stručni žiri je uvrstio među 58 naslova koji će biti prikazani u 9 sati natjecateljskog programa!

Revija hrvatskog filmskog i video stvaralaštvanajpopularnija je, najozbiljnija i najdugotrajnija filmska smotra u Hrvata, koja ove godine slavi veliku 40. godišnjicu. Domaćin revije je i još jedan slavljenik – Kino klub Zagreb koji ove godine slavi 80 godina postojanja.

Dakle, u ovoj na više načina posebnoj godini Zagreb će udomiti pravi filmski spektakl posebnih projekcija, razgovora, promocija i druženja koja će ispuniti tri Revijska dana od 28. do 30. studenog ove godine u i oko kino dvorane na Tuškancu, domu glavnog organizatora, Hrvatskog filmskog saveza, a svoj doprinos tom događaju dat će i učesnici i fanovi Utrke od kojih očekujemo da se u što većem broju okupe u Zagrebu tih dana, a posebno na projekciji.

Detaljan program i informacije o Reviji možete pronaći na ovom linku, a projekcija 4. epizode našeg serijala: OTOCI S DIOMEDOVE RUTE (40′) na programu je u subotu 29.11.2008. u 17:00 u kinu Tuškanac, Tuškanac 1.

Znači, ispeglajte veštite, ispraznite tekuće račune, prodajte dionice, uzmite neplaćeni godišnji (srećom vikend je) put pod noge i u metropolu; i ne zaboravite naš motto: Sve za utrku 1000 otoka!

 

Post a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)