Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted on stu 25, 2012

Aktivno starenje i rad na računalu

Aktivno starenje i rad na računalu

„2012. – Europska godina aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti” jača svijest o doprinosu starijih osoba društvu i načinima na koji se taj doprinos može poduprijeti. Inicijativa želi potaknuti i mobilizirati stvaratelje politika i relevantne dionike na svim razinama da djeluju u cilju stvaranja boljih mogućnosti za aktivno starenje i jačanje solidarnosti između generacija.

U skladu sa spomenutim ciljevima svoj će doprinos “godini aktivnog starenja” dati i stivanska udruga multimedijske kulture Crno Bili Svit u suradnji sa Narodnom knjižnicom u Sutivanu.

U srijedu (28.11.) popodne u 18 sati pozivaju sve bračke umirovljenike koji žele savladati osnove rada na računalu prilagođene njihovim potrebama (E-mail, Skype, Internet, Facebook, Word) da dođu u čitaonicu Narodne knjižnice Sutivan na dogovor oko održavanja besplatne obuke od strane volontera udruge.

Obuka će se održavati jedan do dva puta tjedno (ovisno o interesu i broju prijavljenih) a poželjno je da sudionici donesu vlastito prijenosno računalo ako ga posjeduju zbog efikasnosti obuke.

Više informacija na tel: 718 000 ili 098 318 165.

Post a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)