Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted on srp 18, 2013

Kalendar bračkih događanja

Kalendar bračkih događanja

POČINJE SA RADOM NOVI INTERNET SERVIS – KALENDAR DOGAĐANJA NA OTOKU BRAČU

Internet sjedište www.brac-events.com novi je projekt tvrtke ZOA iz Sutivana u suradnji sa udrugom Crno bili svit i Narodnom knjižnicom Sutivan.

ScreenShot001

Ova specijalizirana stranica ima ulogu kalendara događanja na otoku Braču: “za sva mjesta na jednom mjestu!”

Otok Brač u sezoni svojim bogatim kulturnim programom nudi ljetnim gostima i domaćim stanovnicima više sadržaja i respektabilnih događanja nego bilo koji grad slične veličine po broju stanovnika u Hrvatskoj, a vjerovatno i mnogo šire.

Taj dojam gubi se rascjepkanošću događanja po pojedinim mjestima, a još nikada nije saživjela ideja tiskanja jedinstvenog ljetnog programa koji bi dočekao goste pri dolasku na otok.

Brac-events.com pionirski je projekt ove vrste na Braču koji će uz potporu organizatora kulturnih programa i pomoć urednika srodnih portala, te turističkih i kulturnih djelatnika saživjeti u jedan koristan i ažuran web-servis koji će se često posjećivati.

Potragu za Vašim omiljenim događanjem započnite odmah. Izvjestite nas o događanjima za koja znate a vidite da nedostaju, svi ćemo Vam biti zahvalni. Objava događanja je potpuno besplatna.

Dobar provod na otoku žele Vam urednici portala.

www.brac-events.com

Post a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)