Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted on svi 15, 2012

Programi u kulturi i sportu

Programi u kulturi i sportu

Pred nama je zanimljivo ljeto, u kojem protutežu gubljenju živaca u prometnim, plažnim i trgovinskim gužvama treba pronaći u pažljivo biranim kulturnim i inim događanjima kojih ove sezone neće nedostajati.

Već prelaz lipnja u srpanj donosi niz filmskih, književnih, glumačkih i sportskih poslastica pa samo da izdvojimo neke od njih:

Imena u BoluOd 30.06. – 03.07. u Bolu održava se “Bolski festival kulture: Imena”.
Niz raznovrsnih događanja nude doživljaj za sve vaše osjete, program počinje otvorenjem izložbe Danila Dučaka u Galeriji Branislav Dešković, u četvrtak u 21:00, a detaljan program čitavog festivala pogledajte ovdje..

Supetar Super Film FestivalŠtafetu preuzima Supetar od 05. – 09. 07. sa trećim izdanjem Supetar Super Film Festivala sa probranim igranim i dokumentarnim projekcijama i maštovitim glazbenim programom, sa detaljnim programom upoznajte se ovdje..

Zabava se zatim seli u Sutivan na legendarni festival sporta i filma Vanka Regule u svom XIII. izdanju što ga čini nakon Croatia Redivive najpostojanijim bračkim događanjem. Zabava traje od 10. – 17. 07. a detaljan raspored koji na ovom festivalu ne znači previše pročitajte ovdje..

Vanka regulskim danima visokog tlaka i šećera u krvi prethode dvije multimedijske večeri nazvane Dvornikovi dani, 08. i 09. 07. u organizaciji udruge Crno Bili Svit iz Sutivana – multimedijski kolaž u spomen na Borisa i Dina Dvornika koji će se odigravati na više lokacija u Sutivanu.

U “općelošoj” situaciji koja se odražava na sve segmente života i preživljavanja u Lijepoj našoj, zbilja nije lako organizirati i isfinancirati kvalitetna događanja u kulturi pa čestitamo svima koji su uključeni u spomenute programe na trudu, izdržljivosti i potrebnoj dozi “ludosti” koja je nepohodna da bi se pomakle barijere administrativnog i otočkog uma i polučili uspjesi. Samo hrabro i dalje!


Vanka Regule 2011 Sutivan

 

Post a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)