Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted on velj 19, 2013

Smotra sirnica 2013 – poziv

Smotra sirnica 2013 – poziv

Narodna knjižnica Sutivan u suradnji sa Centrom za razvoj zajednice 2012. godine organizirala je prvu službenu Smotru sirnica otoka Brača, manifestaciju koja je okupila kulinarske tradicionaliste iz skoro svih bračkih mjesta u Sutivanu. Ideja je naišla na odličan odaziv interesanata i zaljubljenika u gastronomsku tradiciju otoka Brača te izrodila inicijativu za “šetnjom” spomenute manifestacije našim otokom.

Slijedom toga objavljujemo:

JAVNI POZIV ZA DOMAĆINSTVOM

SMOTRE SIRNICA OTOKA BRAČA 2013.

Apeliramo na sve zainteresirane institucije u kulturi, knjižnice, turističke zajednice i općine da iskažu svoj interes kako bi na vrijeme priredili program i animirali kulinarske majstore otoka da se uključe u manifestaciju.

Napominjemo da je prošle godine titulu “Uspješnog čuvara kulinarske tradicije otoka” po sudu ocjenjivača zaslužilo mjesto Ložišća sa svojim ukusnim uzorcima sirnica.

Zainteresirani za ovogodišnje domaćinstvo neka se jave što prije putem kontakt forme na našim stranicama, mailom ili na tel. 718 000 kako bi saznali propozicije održavanja smotre i preuzeli licencu za ovu godinu.

 

sirnice-plakat-2013

Post a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)