Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted on srp 22, 2013

Trči i penji se!

Trči i penji se!

“Trči i penji se!” bio bi slobodan prijevod discipline Run & Climb, samo jedne od mnogih koje su obilježile ovogodišnji Vanka Regule festival na otoku Braču.

Poprište ovog nesvakidašnjeg natjecanja bile su ceste, putevi i stijene u okolici Ložišća, koje su po svom nahođenju birali natjecatelji i tako  skupljali bodove za osvojene smjerove u kombinaciji s ušteđenim vremenom.

Najbrži i najspretniji par zaslužio je titulu pobjednika koja u stvarnom sportskom svijetu ne znači ništa, ali u svijetu Vanka Regule znači sve, jer oni koji nisu probali ne znaju koliki trud iziskuje kombinacija ove dvije discipline po najvećem zvizdanu i nakon sinoćnjeg tuluma uz vrhunsku glazbu.

Koncertni dio programa doveo je ove godine na Brač talijanski punk-ska bend Talco, susjede otočane sa Šolte – Mjesni odbor i legende hrvatske glazbene scene – The Beet Fleet.

Još jedno uspješno izdanje festivala pokazalo je da špirita ne nedostaje a potpora kakvu ovaj festival definitivno zaslužuje pokazat će koliko špirita imaju brački turistički djelatnici i sponzori.

Post a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)